Ποιοί Είμαστε

Η Powersupport είναι μια, σχετικά, νέα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής ιστότοπων (websites) και υποστήριξης Η/Υ, με μια ομάδα όμως που το κάθε μέλος της, έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα του.

Στόχοι

Ο κύριος στόχος της PowerSupport είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με χαμηλό κόστος. Για αυτόν τον λόγο, κατασκευάζουμε ιστότοπους, σχεδόν αποκλειστικά, με την χρήση το ανοιχτού λογισμικού WordPress.

Το WordPress σε συνδυασμό με την χρήση έτοιμων προτύπων (Templates) μας δίνουν τη δυνατότητα , με την κατάλληλη επεξεργασία, δημιουργούμε ιστότοπους μοναδικούς με υψηλή αισθητική και εύκολα στην χρήση.

Δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε
Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική

Γι' αυτό και εμείς προσπαθούμε να μάθουμε, όσο καλύτερα γίνεται, για το είδος της επιχείρησης σας, για το προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε όπως επίσης και αυτά που θέλετε εσείς να παρουσιάσετε στον ιστόχωρο σας, έτσι ώστε να είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης σας.
After-Sales Service

H PowerSupport δίνει μεγάλη σημασία στην υποστήριξη των πελατών της μετά την παράδοση του έργου που αναλαμβάνει. Γι' αυτόν τον λόγο, έχουμε δημιουργήσει συμβόλαια υποστήριξης που, πιστεύουμε, ότι καλύπτουν τις ανάγκες σας είτε στην υποστήριξη του ιστότοπου σας είτε στην τεχνική υποστήριξη των Η/Υ σας.

Σε περίπτωση που κάποιο απο τα συμβόλαια υποστήριξης δεν σας καλύπτουν, μπορούμε να αναλάβουμε την υποστήριξη σας ανά περίπτωση, με το ανάλογο κόστος.

Δείτε τις υπηρεσίες και τα συμβόλαια υποστήριξης