ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


SERVICE/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ HARDWARE

Υποστηρίζονται laptop και desktop υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows .

Ο έλεγχος του Η/Υ σας είναι Δωρεάν και ενημερώνεστε μέσα σε 24 ώρες για την ζημιά και το κόστος. Εάν επιλέξετε να μην το φτιάξετε στην PowerSupport επιβαρύνεστε μόνο τα μεταφορικά από και προς τον χώρο σας.

Εάν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τον Η/Υ σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των εξαρτημάτων, να αναλάβουμε την αγορά και την τοποθέτηση αυτών στον Η/Υ σας. Ο Η/Υ σας ελέγχεται πριν τον παραλάβετε.

Εγκατάσταση Λειτουργικού και Λογισμικού

Η PowerSupport αναλαμβάνει την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του λειτουργικού συστήματος στον Η/Υ σας καθώς και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του λογισμικού που επιθυμείτε.

Η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος περιλαμβάνει την δωρεάν εγκατάσταση Antivirus (Panda Antivirus) και Firewall (Zone Alarm).


Remote Desktop Support

Το 80% με 90% των προβλημάτων ενός Η/Υ είναι πρόβλημα λειτουργικού ή λογισμικού που είναι εγκατεστημένο στον Η/Υ. Για το 95% των προβλημάτων αυτών δεν είναι απαραίτητο να "ξηλώσετε" τον Η/Υ σας και να τον πάτε σε έναν Τεχνικό. Από τη στιγμή που ο Η/Υ ανάβει και "φορτώνει" το λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Απομακρυσμένου Ελέγχου και Επίλυσης Προβλημάτων της PowerSupport. Πολύ απλά, κλείνετε ένα ραντεβού με την PowerSupport, ανοίγετε το πρόγραμμα απομακρυσμένου ελέγχου που θα σας στείλουμε (για το οποίο δεν χρειάζεται εγκατάσταση και δεν αφήνει ίχνη στον υπολογιστή σας) και θα πραγματοποιηθεί έλεγχος και επιδιόρθωση του Η/Υ χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι ή το γραφείο σας

Το κόστος του Απομακρυσμένου Ελέγχου και Επίλυσης Προβλημάτων της PowerSupport είναι €25 ανά συνεδρία. Η κάθε συνεδρία δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 2 ώρες.Εγκαταστάσεις Δικτύων

H PowerSupport αναλαμβάνει την πιστοποίηση, παραμετροποίηση και εγκατάσταση του δίκτυου σας στην επιχείρηση ή στην οικία σας.

Στην περίπτωση που υπάρχει δομημένη καλωδίωση στον χώρο σας, η PowerSupport μπορεί να κάνει έλεγχο και πιστοποίηση της καλωδίωσης σας καθώς και παραμετροποίηση του δικτύου σας.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει δομημένη καλωδίωση στον χώρο σας, η PowerSupport θα σας προτείνει λύσεις για την δημιουργία του δικτύου που επιθυμείτε.

Στην περίπτωση που ο χώρος βρίσκεται υπό κατασκευή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την PowerSupport. Θα σας βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε για την σωστή εγκατάσταση της καλωδίωσης που θα είναι απαραίτητη για το δίκτυο σας.